Välkommen till Spelledarforum 2013

Vad?

Spelledarforum 2013 äger rum 26 och 27 April och är ett mini-konvent för rollspelare. Vi tar oss till Studiefrämjandets lokaler i Malmö för att träffa andra som vill utveckla sitt rollspelande och prata om hur man kan göra det. Konventsprogrammet bygger på ett gäng olika workshops och föreläsningar som handlar om spelledartekniker och allt annat som kan göra rollspel bättre.

Hedersgäst: Graham Walmsley

I år får vi finbesök från England i form av Graham Walmsley! Många fick upp ögonen för Graham som författare i och med boken Play Unsafe, som handlar om improvisationstekniker och rollspel. Efter den boken har han även hittat på flera scenarion för Trail of Cthulhu, skrivit ett eget Cthulhurollspel och författat en hel bok om hur vi, som rollspelare, bäst snor H.P. Lovecrafts grejer. Vi är väldigt glada att Graham besöker oss i år och ser fram emot flera intressanta samtal.

Praktiskt

Arrangemanget är helt gratis men kostnader tillkommer för mat och fika. Detta innebär att man måste anmäla sig i förväg. Sista anmälningsdatum är den 22 April. Spelledarforum erbjuder ingen egen övernattning men kan hänvisa till bra och billiga vandrarhem.

OBS! Vi letar alltid efter folk som vill/kan bidra till Spelledarforum. Är du sugen så går det bra att höra av dig till thom@spelkultur.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s